DONKI  REKRUTEERT! Medewerker voor keuken en toog (m/v)

De ideale kandidaat:

Heeft een passie voor de Mexicaanse keuken. Je kent ons menu van buiten en kan het goed uitleggen aan de klant. Wilt deel uitmaken van een frisse en jonge zaak. Spreekt goed Nederlands en kan daarnaast klanten vlot in het Engels bedienen.  Heeft minstens 1 jaar horecaervaring. Is een doorzetter en deinst niet terug voor zwaar werk. Neemt graag initiatief. Gaat doelgericht en georganiseerd te werk.Vindt bij problemen snel een oplossing en blijft in alle omstandigheden professioneel. Je hebt een positieve en enthousiaste houding tegenover je taken. Heeft een positieve ingesteldheid. Is communicatief en kan goed naar de klanten en zijn/haar collega’s luisteren. Bouwt een goede verstandhouding op met zijn collega’s en stelt zich behulpzaam wanneer nodig.

Gevraagde competenties:

KEUKEN:

Zowel koude als warme bereidingen goed, proper en tijdig klaar hebben. Alle richtlijnen van de recepten en van hygiëne respecteren. Anticiperend kunnen werken volgens klantvolume.

TOOG EN ZAAL:

Elke klant vriendelijk en op een kwaliteitsvolle manier onthalen en bedienen. Je brengt onze filosofie dichter bij de klant. Je benadrukt de versheid van onze gerechten. Tafels afruimen en schoonmaken.

Interesse? Stuur je cv en motivatiebrief naar Xiomara Baltodano (♀): jobs@rockindonki.com 

 

 

 

 

 

Milk and Cookies