DONKI IS EEN FAST CASUAL BURRITO BAR WAAR JE VERS, SNEL EN MEXICAANS KUNT ETEN.

JE BESTELT AAN DE TOOG WAAR JE JE GERECHT IN REAL TIME TOT STAND ZIET KOMEN. JE KRIJGT VOLDOENDE KEUZE OM JE BURRITO OP MAAT TE LATEN MAKEN. VOOR DIEGENEN DIE GEEN BURRITO WENSEN OF EENS WILLEN AFWISSELEN ZIJN ER DE GELIEFDE TACO'S, SALADE OF DE NAKED BURRITO (BURRITO GESERVEERD IN EEN BOWL ZONDER TORTILLA).

BURRITO WADDE? EEN BURRITO IS EEN MEXICAANSE WRAP GEVULD MET RIJST, ZWARTE BONEN OF GEGRILDE GROENTEN, GEGRILDE KIP/BIEFSTUK OF CHILI CON CARNE, SAUS NAAR KEUZE, SLA, KAAS EN ZURE ROOM. OOK VEGETARISCH TE VERKRIJGEN.

TACO WADDE? JE KRIJGT DE KEUZE TUSSEN 3 KROKANTE OF 3 ZACHTE TACO'S. DIE WORDEN VERVOLGENS GEVULD MET ZWART BONEN OF GEGRILDE GROENTEN, GEGRILDE KIP/BIEFSTUK OF CHILI CON CARNE, SAUS NAAR KEUZE, SLA, KAAS EN ZURE ROOM. OOK VEGETARISCH TE VERKRIJGEN.

WIJ GEBRUIKEN DUS ENKEL VERSE GROENTEN, KIP EN PREMIUM KWALITEIT BIEFSTUK. ONS VLEES EN KIP MARINEREN WE MET ONZE EIGEN HUISGEMAAKTE MARINADE.

TEGEN WEINIG GELD KRIJG JE IN NO TIME EEN VOLWAARDIGE WARME MAALTIJD.

ALLES WAT OP ONS MENU STAAT KAN JE TER PLAATSE ETEN OF MEENEMEN. WIJ HEBBEN OOK EEN GROOT TERRAS, ZITPLAATSEN OP HET GELIJKVLOERS EN NOG MEER ZITPLAATSEN OP HET EERSTE VERDIEP. WIJ WERKEN NIET MET TAFELBEDIENING NOCH RESERVATIES. 

 

 

 

 

VOOR DONKI GAAT LEKKER ETEN HAND IN HAND MET RESPECT VOOR DE MENS, HET PRODUCT EN HET MILIEU. DONKI ENGAGEERT ZICH OM IEDERE KLANT OPRECHT AUTHENTIEK ETEN TE SERVEREN.
MET DIT INITIATIEF LEVEREN WE NIET ENKEL EEN BIJDRAGE AAN ONZE GEZONDHEID EN AAN ONZE PLANEET, MAAR ONDERSTEUNEN WE OOK ONZE HARDWERKENDE BELGISCHE LANDBOUWERS. WE MINIMALISEREN HIERDOOR OOK DE AANKOOP VAN GEÏMPORTEERDE PRODUCTEN.

REPHRASIN’ INTO OUR MISSION:

DONKI = DÉ GROOTSTE ROCKIN’ BURRITO COMMUNITY VAN BELGIË!!! YIHAAAAAAA!!!!

ZIN OM TE FEESTEN MAAR GEEN ZIN OM TE KOKEN?
HIERVOOR STELLEN WE GRAAG ONS RESTAURANT TER BESCHIKKING VOOR SPECIALE EVENEMENTEN MET CATERINGSERVICE.

INTERESSE???

MAIL NAAR XIOMARA@ROCKINDONKI.COM VOOR ALLE PIKANTE DETAILS!

Milk and Cookies